Over ons

Wij zorgen voor houvast, oftewel grip in elk bouwproces.

Fremeyer - Get a grip

Omdat een trapleuning onmisbaar is

Een trapleuning is een onmisbaar product bij elke trap. Tijdens het bouwproces wilt u niet misgrijpen en zeker weten dat u op het juiste moment de beste kwaliteit krijgt voor de beste prijs. Hiervoor moet u samenwerken met een betrouwbare partij. Eén die de nodige ervaring heeft.

Wij zijn Fremeyer en bestaan al meer dan 100 jaar. Niet voor niets zijn wij de grootste trapleuningfabrikant van Nederland. Met Fremeyer heeft u echt iets goeds in handen. Wij zorgen voor houvast, oftewel grip in elk bouwproces.

Ons doel is om u volledig te ontzorgen zodat u voorzien bent van een complete trapleuning. U kunt bij ons terecht voor diverse modellen trapleuningen en balusters, trapleuningtoebehoren en onderhoudsmiddelen.

Vanuit onze fabriek in Driebruggen maken wij ca 5000 meter trapleuning per week. Ons team van 14 ervaren houtbewerkers, inpakkers en lakspecialisten zorgen dagelijks voor de productie van trapleuningen, smetplanken en balusters. Voor vele klanten zijn wij al tientallen jaren de vaste leverancier.

Maatwerk of een groot bouwproject?

Het grootste deel van de productie bestaat uit ronde stokleuningen, zowel recht als gebogen. Onze ‘specials’ afdeling van Steve en Jan verzorgt de fabricage van de speciale trapleuning modellen. Wij leveren in ca 5 werkdagen en wanneer u zicht hebt op wanneer de trapleuning nodig is. Zo heeft u de trapleuningen altijd op het juiste moment in huis. Verpakt, gelakt en beschermd en natuurlijk in de juiste vorm. Heeft u een eigen mal gemaakt? Wij maken het in de vorm zoals u het wilt. U wilt toch de beste kwaliteit, snel en makkelijk geregeld?

Grip op duurzaamheid

adobestock-64777424.jpg
Houten trapleuningen
adobestock-93625165.jpg
Houten balusters
sne2107.jpg
Stalen balusters
Leuninghouders

Werken bij Fremeyer

Bekijk onze actuele vacatures

Onze vacatures

Hulp nodig?

Neem contact op met Coen Bergman, hij vertelt u er graag meer over!

Stel een vraag

Waarom Fremeyer
  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Grootste trapleuningproducent van Nederland
  • 5000 meter trapleuning per week

Gegarandeerd van een snelle levering

Bij Fremeyer ben ik gegarandeerd van een snelle levering en producten van goede kwaliteit. Er is altijd aandacht voor afwijkende wensen en het is een fijne partij om als partner te hebben.